Keek op de week: Week 19 - 2024

Een kort weekje deze keer door Hemelvaart en een vrijdag die er door veel mensen als vrije dag achteraan wordt geplakt. Maar, desalniettemin hebben we in 3 dagen weer voldoende meegemaakt om jou te kunnen voorzien van deze Keek op de Week.
Benieuwd? Lees snel verder!

Omdat we veel vacatures open hebben staan zijn we druk met 'sourcen' en intakes, Jantsje geniet deze week van de zon op Mallorca waardoor Jolanda het extra druk heeft.
Zo zat ze dinsdag met 'piekhaar' achter de pc om alle finance zaken geregeld te krijgen, geen zorg Jolanda...volgende week is Jantsje er weer!
Fleur en Eelkje zijn naast het sourcen ook druk met het voeren van intakes, er zijn iedere dag wel een aantal sollicitanten die kennis komen maken of een vacature door komen spreken. Eelkje was deze week ook on tour, zo deed ze Steinfort in Franeker aan alwaar ze met Fanny van der Horst & Samantha alle openstaande functies weer even doorgesproken heeft.
Het resultaat: een glasheldere wervingsstrategie! Woordgrappen blijven bij onze marketing -en communicatie favoriet zoals je merkt!

We hebben deze week een aantal campagnes live gezet waaronder ééntje voor Cnossen Infra uit Sneek, we bemerken dat de vernieuwende werkwijze : ''In 5 stappen van vacature naar kandidaat'' zijn vruchten afwerpt. Heel mooi om te zien én heel fijn dat onze klanten het vertrouwen hebben in onze expertise! Ben jij ook benieuwd wat ons weet te onderscheiden en wil ook jij deelnemen aan onze ''5 stappen succesformule''? Janet, Lyda, Eelkje of Fleur praten je er graag over bij. Lyda schoof deze week ook nog even aan bij Kwant Controls uit Sneek om meer achtergrond info te vergaren bij een aantal lastig in te vullen profielen; de nieuwe werkenbijsite die Recruitz-on gaat opzetten voor ze gaat ongetwijfeld helpen maar het is altijd goed om even de diepte in te gaan. Coen & Fenja hebben haar meegenomen in de wereld van ''inbedrijfstellers'' waardoor we nog doelgerichter kunnen werven voor hen!

Vrijdag schoven Manon en Tieme aan bij Foeke Visser Fourage in Heeg, ze namen daar een wervingsfilmpje op welke tevens als campagne uitgezet gaat worden. Voor hen geen lang weekend dus maar, een film opnemen is altijd een mooi creatief klusje dus we hoorden geen klachten gelukkig. Medio volgende week is het resultaat te bewonderen via onze socials.

Voor nu wensen we jou in ieder geval een prachtig (lang) zonnig weekend toe, tot volgende week!