Keek op de week: Week 20 - 2024

En…. toen was het alweer vrijdag! Ook week 20 vloog weer voorbij. Gelukkig staat het kwik weer op standje aangenaam, dus tijd om terug te blikken met een nieuwe Keek op de Week!

Laten we beginnen bij het weekend. Gewoon omdat het kan én vanwege Janet haar 51e verjaardag op 11 mei! Wellicht stond er daarom een zonnige week aan de Zeilmakersstraat in het verschiet.

Eelkje begon haar laatste werkweek voor haar welverdiende vakantie met een bezoek aan Yme Kuiper in Heerenveen. Naast de spullen voor de banenmarkt a.s. woensdag, zegt ze natuurlijk geen nee tegen een heerlijke cappuccino op de maandagochtend. Alsof de auto nog niet vol genoeg was, toverde een bezoekje aan Royal Smilde haar auto om tot een heus magazijn op wielen. Op naar Zebra Technologies om de werkschoenen te brengen!

Dinsdag was het weer volle bak! Vandaag begon onze nieuwe collega Anniek van der Bijl op de marketing- en communicatieafdeling! Als rasechte Sneker kon haar eerste werkdag niet beter beginnen, dan met een handgemaakte Waterpoortkaars van VONK! Zo kan ze altijd de Waterpoort zien, wel zo fijn. Om haar alvast goed in te burgeren, mocht ze meteen aan de bak met haar allereerste Keek op de Week. Een uitgebreidere kennismaking volgt binnenkort.

Uiteraard stonden er op dinsdag nog meer feestelijkheden in het verschiet. De aardbeienslof van Janet viel in ieder geval in de smaak. Het team mocht zelf de slingers ophangen, gezien Janet meer van het opruimen hiervan is. In de hoop dat de collega’s ooit eens op kantoor mogen genieten van Janet haar culinaire hoogstandjes, kreeg ze een kookboek en heerlijke BBQ kruiden als verjaardagscadeau.

Als kers op de taart stond dinsdagavond de ALV van Ondernemend Sneek op het programma. Dit keer was de brandweerkazerne het podium van een vlammende avond. Zo deelde Jappie van der Pol de bevlogen plannen van Waterstad Sneek om de grachten weer bevaarbaar te maken. En daar werden wij, als fervente watersportliefhebbers, natuurlijk enorm blij van! Het bevaarbaar maken van de Sneker grachten geeft mooie en nieuwe kansen voor de horeca en watersport. Daarover gesproken, heb je al eens een kijkje genomen op https://www.werkenindewatersport.frl/?

Woensdag vertrokken Janet en Eelkje bepakt en bezakt met hun magazijn op wielen richting Oosterwolde. Zij stonden daar namens Yme Kuiper op het banenfestival bij Tyson Foods. Daar troffen ze veel mooie bedrijven en spraken ze met geschikte kandidaten!

Op naar een nieuwe week, maar eerst genieten van het Pinksterweekend!