Keek op de week: Week 21 - 2024

Hallo vrijdag! Het is weer tijd voor een nieuwe keek op de week. Week 21 zat boordevol spannende momenten en bijzondere prestaties. Fleur voltooide haar 4e Elfstedentocht en Janet fietste deze legendarische tocht voor de eerste, tevens laatste, keer. Daarnaast was het de week van het vakantiegeld en de één na laatste week van de examens. Laten we snel terugblikken op alle hoogtepunten!

 

Bezoek aan Altis in Wiuwert

Afgelopen vrijdag vertrok Fleur richting Wiuwert. Op bezoek bij Altis: een fabrikant van hoogwaardige panelen en elementen voor bureaus, tafels, kasten en interieurbouw. Naast de grote productiehal hebben zij (sinds kort) ook een vernieuwde kantine! Helemaal zelf gemaakt van hun eigen materiaal. Wil jij hier binnenkort ook tafeltennissen in jouw pauze? Dat kan! Er is namelijk een functie beschikbaar! Bekijk snel de vacature voor Binnendienst sales medewerker bij Altis in Wiuwert.

 

Elfstedenperikelen

Na haar bezoek kon Fleur, net als Janet, genieten van haar welverdiende Pinksterweekend. Of toch niet? Nee, ze moesten zich natuurlijk fysiek en mentaal voorbereiden op de Tocht der Tochten op de fiets. De 112e Elfstedentocht, die ondanks het natuurgeweld en een lekke band, goed verliep! Wij zijn als team enorm trots op deze knappe prestatie.

 

Feestelijke Opening van Sociaal Collectief

Donderdag zijn Niels en Janet bij de feestelijke opening geweest van het nieuwe pand van Sociaal Collectief. Het waren bijna onze bovenburen geworden, maar helaas was het kantoor al verhuurd. Gelukkig had Cnossen Infra nog ruimte aan de Smidstraat 5b en was een een/tweetje snel gemaakt.

 

BentaBeleefdag in Leeuwarden

Gisteravond zijn Lyda en Janet vanuit Jobz-on en Lennart vanuit JOOOP op uitnodiging van Bentacera naar Leeuwarden afgereisd voor de BentaBeleefdag. Die stond dit jaar in het teken van ‘Ondernemen is topsport.’ Na de walking dinner, namen Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis hen mee in alles wat je moet weten over het leven (binnenkort volgt uitgebreid verslag ;) )

 

Een mooie afsluiter van deze week! Mooi weekend gewenst en voor degenen die nog examens na het weekend hebben: zet hem op!