Keek op de Week: Week 22 - 2024

Welkom bij de Keek op de 22e Week! Deze week zat weer bomvol met inspirerende ontmoetingen, succesvolle samenwerkingen en bijzondere prestaties. Van carrièreswitches tot wervingscampagnes en een diploma-uitreiking: week 22 had het allemaal. Laten we snel beginnen!

Job-Switch
Deze week startte met het Job-Switch overleg van Janet en Dick. Elke twee weken bespreken ze de voortgang van kandidaten die hun carrièrepad willen veranderen via een Job-Switch traject. Voor veel werknemers blijft de droom van een nieuwe baan een verre wens, vaak door allerlei hindernissen. Janet en Dick staan klaar om die obstakels uit de weg te ruimen en hen te begeleiden naar een frisse start. Denk jij ook aan een carrièreswitch? Voel je je vastgeroest in je huidige functie, of ben je een werkgever die een werknemer wil helpen bij een nieuwe uitdaging? Neem vooral eens een kijkje op www.job-switch.nl

De twee Marketeers op pad
Afgelopen maandag reisden twee van de drie Marketeers - Manon en Tieme - af naar Niemeijer Installatietechniek in Emmen om een wervingscampagnevideo op te nemen. Dankzij hun grondige voorbereiding in Drenthe konden ze snel de juiste beelden schieten. Na een bezoek aan een projectlocatie in Assen was de filmrol compleet en kon het editen beginnen. Het filmpje wordt onderdeel van de nieuwe werkenbij-site die begin juni live gaat! Volg Recruitz-on op social media om het resultaat te bewonderen.

Een mooie samenwering verder versterken
Donderdag bezochten Jolanda en Janet vanuit JOOOPWerkt Grienskip voor een evaluatie met Anne Visser en Bas van Swigchem. De evaluatie bevestigde dat we een mooie samenwerking hebben en deze verder willen versterken om werknemers uit het werk-leertraject duurzaam aan het werk te houden. 

Geslaagd & vakantiemodus
Een aantal weken geleden namen we tijdelijk afscheid van Joëlle, die bij ons stage liep. De afgelopen weken heeft ze hard gewerkt om haar opleiding af te ronden, en met succes: ze is geslaagd met een dikke 8! Gefeliciteerd, Joëlle, en geniet van je welverdiende vakantie! Heb jij, net als Joëlle, je examens achter de rug en zit je in de vakantiemodus? Wij hebben mooie vakantiekrachtenvacatures openstaan!
https://www.jobz-on.nl/werkzoekend/vacatures

Een mooie afsluiting van week 22. Fijn weekend gewenst!