Keek op de Week: Week 24 - 2024

Goedemiddag! De Keek op afgelopen week. Op het moment van lezen, is het personeel van Jobz-on, Jooop & VONK even van de radar om Friesland vanaf het water te verkennen. Hoe dat verliep.. lees je natuurlijk volgende week! Laten we eerst maar eens terugblikken op week 24: de week waarin het kantoor oranje kleurde, de marketingafdeling verhuisde en de week van de examenuitslagen…

Zoals je wellicht hebt vernomen, is het kantoor aan de Zeilmakersstraat geteisterd door de Europese voetbalkoorts. Gelukkig wist voormalig voetbalcoach Niels het team te temperen met de juiste strategie en opstelling voor de EK-Poooule van VONK, Jooop en Jobz-on. Wie durft de strijd aan te gaan? Daag ons uit!

De marketingafdeling verruilde het kantoor van Jobz-on voor het Jooop-kantoor. De afdeling was zo blij met deze gebeurtenis, dat ze vergaten dit vast te leggen op beeld. Deze krijgen jullie nog van ons.

Niet alleen op voetbalgebied staan de neuzen weer in dezelfde richting, ook op het gebied van samenwerking loopt het weer gestroomlijnd. Fleur, Jantsje en Janet hadden overleg met Marjolein Noppert en Erna Weikamm van Zebra, waar ook Mellisa van Renswoude van OAK bij aanwezig was! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking. Overigens heeft Zebra nog mooie vakantiebanen openstaan. Dus pa en ma, mocht je deze zomer even willen opladen.. En voor de geslaagden onder ons: gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Eelkje was afgelopen week op bezoek bij Titan. Niet alleen voor een heerlijke kop koffie, ook om te evalueren. Een tijd geleden is Leo hier aan de slag gegaan en heeft het super naar zijn zin! Ook bespraken Susan en Eelkje de vacatures. Word jij de nieuwe collega van Leo?

Dat was 'm weer! Fijn weekend!