Keek op de Week: Week 26 - 2024

Keek op de Tropische Week: Ja, de eerste officiële tropische dag is een feit! Gelukkig weten we onze hoofden koel te houden onder deze weersomstandigheden, want er stonden weer veel activiteiten en afspraken op de planning. Lees snel verder voor de Keek op de Week, numero 26!

 

Een kijkje in de Soprema-keuken. Dankzij Mara Smeding kreeg Eelkje de unieke kans om kennis te maken met het IJlster bedrijf. Het is altijd leuk om te zien hoe een product van A tot Z wordt bedacht en gemaakt! Zo krijgen we zelf ook een goed beeld van de werkzaamheden en kunnen we dit goed overbrengen naar onze kandidaten. We hopen op mooie plaatsingen bij Soprema!

 

Jantsje verruilde haar vertrouwde stek voor een dagje in Heerenveen. De reis ernaartoe was echter een uitdaging. Omdat Jantsje niet vaak van de Pole komt, startte ze haar werkdag in de file voor het viaduct. Het gevolg: veel stress, omdat ze bang was te laat te komen. Gelukkig had Zebra bij aankomst de enige juiste oplossing: koffie! Daarna ging ze volle bak aan de slag in de nieuwe backoffice met het maken van contracten voor alle nieuwe uitzendkrachten. Tussendoor beantwoordde ze alle prangende vragen. Eind goed, al goed.

 

Lyda en Fleur ontdekten afgelopen week een nieuw talent: ze mochten personeelsfoto’s maken van de drie Marketeers. Echter vroegen de zonnestralen om een andere expertise op het gebied van fotografie. Desondanks drukte dit de pret niet, want zoals de uitdrukking luidt: “gelukkig hebben we de foto’s nog.” Aankomende dinsdag gaan we voor de herkansing. Na de fotoshoot vertrok Lyda samen met Janet naar Heeg. Daar brachten ze een bezoek aan Foeke Visser Fourage om de kandidaten uit de campagne te bespreken.

 

Een bezoek aan de grote showtuin in Hommerts: het moest een keer gebeuren. Voor Fleur was die eerste keer afgelopen week. Samen met Janet bezocht ze Hego Buiten, waar ze na een lekker bakje koffie werden rondgeleid door Johannes Schilstra. Niet om hun eigen groene vingers te kweken, maar voor de evaluatie van onze uitzendkrachten! Uiteraard gingen ze nog even op de foto met Marije Blaauw, die Janet ooit succesvol heeft geplaatst.

 

Tot de volgende Keek op de Week en een fijn weekend!