Keek op de Week: Week 27 - 2024

En zo schakelen we van de hectiek van het kantoorleven naar de ontspanning van de vakantiemodus. Dat is zeker eens goed voor velen onder ons! Week 27 stond dan ook in het teken van een kleine reorganisatie om dit mogelijk te maken. Gelukkig gebeurde er genoeg om er weer een Keek van te maken. Laten we beginnen!

Eelkje had een fleurige start van de week! Een uitzendkracht verraste haar met een prachtige bos bloemen als dank voor de succesvolle plaatsing.

Na Fleur en Jantsje mocht ook Lyda eindelijk mee naar Zebra. Samen met Janet vertrok ze naar Heerenveen om met Marjolein Noppert over de samenwerking te praten. In hun enthousiasme en met één been al in de vakantiemodus, vergaten ze dit memorabele moment vast te leggen. Over vakantie gesproken: als je deze nog niet gepland hebt, wij hebben nog een aantal mooie vakantiebanen beschikbaar!

Tieme en Manon gingen afgelopen week ook naar Heerenveen. Zij moesten echter een afslag verder, naar Bagas! Binnenkort verzorgen wij een campagne voor hen, waarvoor passende content moest worden geschoten. De grondwerker wist wel raad met zijn acrobatische kunsten. De foto is alvast een voorproefje van de campagne.

Leeg kantoor, vakantiemodus aan! Gelukkig zijn we gewoon geopend en blijven we bereikbaar op de doordeweekse dagen. Voor nu: fijn weekend! En voor de vakantiegangers onder ons: fijne vakantie!