Keek op de Week: Week 28 - 2024

Een week van uitersten: van code oranje en oranjekoorts tot oranjekoek en oranjedip. Week 28 had het allemaal!

Terwijl code oranje werd afgekondigd en Oranje zich voorbereidde op de halve finale, bracht Fleur afgelopen week een bezoek aan Zebra voor een rondleiding met potentiële nieuwe uitzendkrachten. Stefan van der Wal verzorgde een mooie tour door het warehouse. Bedankt voor de gastvrijheid, Stefan! Wie weet hebben we binnenkort weer een paar nieuwe collega’s erbij. Tijdens de rondleiding kwamen we nog een paar vakantiekrachten tegen, die deze zomer een zakcentje bijverdienen. Goed bezig, allemaal!

Naast oranjekoek op dinsdag, was er woensdag nog meer en weer reden voor taart: Tieme was jarig en mocht 26 kaarsjes uitblazen. Gefeliciteerd, Tieme! Ondertussen steeg de Oranjekoorts op kantoor, net als bij de 17 miljoen bondscoaches die Nederland telt. De oranjedip zat er echter flink in toen de uitslag niet in ons voordeel uitviel. Balen, nu moesten we dan toch echt de versiering opruimen. Of althans Fleur dan.

Bij Jantsje was de Oranjedip dusdanig, dat ze zich even terugtrok van de drukte om de contracten voor vakantiekrachten en Veenhoop-personeel in orde te maken. Jolanda’s bureau was daardoor een en al telefoon. Gelukkig kan Jolanda zich prima redden met drie telefoons tegelijk. 

Tot de volgende Keek op de Week en een fijn weekend!