Keek op de Week: Week 29 - 2024

Week 29: Wat heb je voor ons in petto? Welkom bij weer een nieuwe Keek op de Week!

 

Komkommertijd! Sommigen onder ons nemen dit fenomeen wel heel serieus. Vakantiegevoel doet gekke dingen met je en als de baas van huis is... komen de voetjes op tafel!? Ondertussen droomt Eelkje over haar vakantie. Nog eventjes wachten en dan lig je heerlijk op het Spaanse strand, met een échte cocktail in de hand.

 

Over Spanje gesproken. Het EK lijkt alweer zo lang geleden, althans voor onze Oranjeleeuwen. Toen Spanje won, werd onze collega Wessel kampioen van de EK Poule die wij samen met Jooop en VONK! organiseerden. De nummers 1 en 3 hebben we al mogen verblijden met hun prijs, die mede mogelijk werd gemaakt door o.a. Stadsbrouwerij Sneek.

 

Bij Recruitz-on zijn intussen ook de vakanties aangebroken, maar van stilzitten was zeker geen sprake. Voordat Tieme zijn vakantie begon, moesten er nog wel de nodige voorbereidingen worden getroffen. Oftewel: content schieten. Zo inspecteerde Lyda de gevels van de Zeilmakersstraat en nam Fleur een duik in de meterkast. Je moet er wat voor over hebben om consulent te zijn! Een klein kijkje achter de schermen van de shoot.

 

Manon toog richting Emmen om de strategische wervingslijnen bij Niemeijer Installatietechniek uit te zetten. Ook de nieuwe werkenbij-site van Zebra Technologies uit Heerenveen begint langzaam vorm te krijgen. Er moet nog wat copywriting plaatsvinden, maar al met al een productieve week!

 

Tot de volgende keek op de week!