Keek op de Week: Week 30 - 2024

Met het stijgen van de temperaturen nam ook het aantal collega's op vakantie toe, tijd dus voor Manon om deze ''Week 30'' maar weer eens te schrijven! Benieuwd hoe het er aan toe is gegaan bij ons in Sneek? Lees snel verder!

Verleden week vrijdag was Lennart , geen 'Jobz-onner' maar één van onze collega's van JOOOP Werkt, aanwezig op het 100-jarig jubileum van Sluyter Schilderwerken, onze bijna-buren.
Daarom, en omdat het leuk is om vanuit de bedrijven aan de Zeilmakersstraat 15 een blijk van waardering te brengen toog Lennart met een bos bloemen 'de hitte in'.
Ondertussen stroomde onze werk-appgroep vol met foto's van collega's aan het strand en in de hangmat maar, wat moet dat moet.
Lennart kreeg in ieder geval een prachtige speech te horen van wethouder Michel Rietman, de drankjes stonden koud en er waren zelfs een paar voetjes die van de vloer gingen.
Nogmaals van harte gefeliciteerd Sluyter!

Wie óók de hartelijke felicitaties verdiend is onze eigen Fleur!
Afgelopen dinsdag heeft zij namelijk haar SEU examen afgelegd en.....behaald!
Janet, 
nog in de vakantiestand, heeft haar e-mail zo'n 88x ververst maar toen kwam daar dan het resultaat!
In de pocket, hoe fijn! Super goed gedaan Fleur, je hebt er hard voor gewerkt en nu weet je nóg meer over het uitzend vak! Dank ook naar Armslag Flexbranche opleidingen voor de fijne begeleiding!

Bij Recruitz-on is niet alleen Tieme op vakantie maar ook Anniek is inmiddels vertrokken en dus was het voor Manon tijd om de website eens in alle rust bij te werken. Nieuwe foto's van de onlangs uitgevoerde fotoshoot, verbeterde teksten en een nog krachtiger verhaal. Naast de externe klanten weten ook steeds meer Jobz-on klanten de weg te vinden naar 'de 3 marketeers'. Of het nou gaat om een Indeed campagne, een bedrijfsfilm of advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie; met de opgefriste website kunnen we weer even vooruit!

Donderdag hadden Lyda en Fleur een mooie middag op het programma staan, ze waren uitgenodigd door Wajer Yachts uit Heeg om deel te nemen aan een 'Without a worry' middag welke Wajer organiseerde voor vakprofessionals binnen het HR domein. Super leuk en interessant, goed voor het netwerk én even de echte snelheid van een Wajer jacht mogen ervaren. Bofkonten die dames.
Bedankt voor de invite Wajer, Michiel PaesLieseth, Flisijn en Inge Vermeulen leuk om te zien hoe jullie je als werkgever profileren en tof dat we daarin mee mogen helpen vanuit Jobz-on.

Goed, dat was hem weer.
Met de vakantiegroeten vanuit Nederland en Europa zeggen we: goed weekend en proost!