Keek op de Week: Week 42 - 2024
Van brood tot business: Deze week draaide alles om ‘smullen’ en leren. We hebben niet alleen onze tanden gezet in het heerlijke roggebrood van Van Dijk, maar ook waardevolle lessen opgedaan die onze gesprekken naar een hoger niveau tillen. Van rondleidingen tot het aanscherpen van onze vaardigheden, het was weer een mooie week! Benieuwd naar wat er allemaal is gebeurd? Lees snel verder!
Met de neus in het roggebrood
Eelkje en Lennart gingen deze week op culinaire reis naar Van Dijk's Roggebrood in Sint Johannesga. En voor Eelkje was dit geen alledaagse werkbezoek. Toevallig is dit haar favoriete roggebrood. ‘Ik viel echt met mijn neus in het roggebrood!” Na een rondleiding door het hele productieproces – van het mengen van het deeg tot het bakken en snijden – kwam Eelkje terug in Sneek. En laten we eerlijk zijn, wat is er lekkerder dan je werkdag afsluiten met een dikke plak roggebrood?
Tijd voor een nieuwe matchmaker
Tussen de broodkruimels door hebben we ook grote stappen gezet richting de toekomst met de kick-off van ons nieuwe ATS-systeem Recruit Now. Samen met Manon, Janet en Fleur zijn we in deze digitale wereld gedoken en het resultaat mag er zijn: met dit systeem gaan we een nog snellere en soepelere werkdag tegemoet.
Pitch perfect: van goed naar beter
Dinsdag werden Lyda, Eelkje en Fleur even flink op scherp gezet met een sales training van Dick. Hier leerden ze alles over klantgesprekken en hoe zij hun gesprekstechnieken nog beter kunnen afstemmen op potentiële klanten. Bedankt, Dick, voor de inspirerende sessie en waardevolle handvatten – wij kunnen niet wachten om onze perfecte pitch in de praktijk te brengen.
Smakelijk kwartaaloverleg en nieuwe doelen
Janet, Lyda en Manon namen ons mee door de cijfers van de afgelopen kwartalen en keken vooruit naar wat nog komen gaat. Maar wat echt niet onvermeld mag blijven, zijn de heerlijke broodjes van de Blonde Italiaan die ons tijdens het overleg goed deden! Terwijl we genoten van deze culinaire verwennerij, blikten we vooruit naar nieuwe kansen en uitdagingen. Het is mooi om te zien hoe we als team blijven groeien en steeds weer nieuwe mijlpalen bereiken. Vol vertrouwen gaan we de komende maanden in!
Dus, wat hebben we geleerd deze week? Van brood tot business: bij Jobz-on draait het allemaal om de juiste ingrediënten en een beetje geduld om de beste resultaten te bereiken. Of zoals ze bij Van Dijk’s Roggebrood zeggen: 'It moat syn tiid ha'! Met een nieuwe ATS in de oven, scherpere salesvaardigheden en volle magen staan we weer klaar voor alles wat op ons pad komt!